Je neděle krátce po poledni a vy jistě už víte, že jako vždy jsou tu i Vychytávky z Číny. S nimi je tu také další porce čínských gadgetů, které jsme se snažili najít tak, aby byly praktické a pokud možno i levné. Takže jsme prošli slevové akce a vybrali tři zlevněné produkty.

Stejně jako minulé Vychytávky z Činy i ty dnešní nabídnou pelmel gadgetů pro domácnost nebo pro zábavu. Proto se bez dalších zbytečných slov nyní společně na dnešní tipy podíváme.

Vychytávky z Číny – naše tři tipy

Maska na spaní

Není nad to se pořádně vyspat. A pokud máte potíže s usínáním a nechcete to řešit prášky na spaní, možná se vám hodí tato maska. Je vyrobená z paměťové pěny a měkké tkaniny. Díky svému tvaru dobře padne na obličej a nepropouští světlo. Další výhodou je i to, že má vestavěná sluchátka. Proto si pro lepší usínání můžeme pustit i relaxační hudbu. Samozřejmě masku můžeme využít i při relaxaci, meditaci nebo při delších cestách. Navíc maska není drahá a její cena ve slevě spadla na 7,75 dolaru.

Teleskopický rybářský prut

Rybářská sezóna je v plném proudu a pokud patříte i vy mezi “tiché blázny”, možná se vám do výbavy hodí nový prut. A proč ne zrovna teleskopický? Je skladný, vyrobený z karbonu a proto je i velmi lehký. Dá se na něj upevnit i přívlačová nástraha. Ve slevové akci na Aliexpress jeho cena začíná na 1,59 dolaru a v nabídce je v barvě bílé a zelené a také v mnoha velikostech.

Držák do koupelny

Dnešní poslední vychytávka se hodí do domácnosti, konkrétně do koupelny. Jde totiž o designově jednoduchý držák na fén. Je vyrobený z ABS plastu a lze jej jednoduše upevnit na zeď. Součástí držáku je i nádobka na odkládání hřebenů a věšák pro zavěšení ručníků. Ve slevové akci začíná cena držáku na 4,16 dolaru a v nabídce je několik barevných variant.