Hodnocení recenzenta

AOCHUAN Smart S2 je gimbal, který nabízí výbornou stabilizaci, selfie tyč, sledovací funkce a tím umožňuje pohodlné natáčení bez druhé osoby. Je proto ideální pro tvůrce obsahu na sociální sítě.

9
x/10

Moderní chytré telefony disponují efektivní stabilizací při natáčení videa, což zmenšuje využití gimbalu. Nicméně, podobně jako u chytrých telefonů, i gimbaly prochází vývojem a získávají nové funkce, které zlepšují kvalitu videa na mobilním zařízení.
Přinášíme vám proto video recenzi gimbalu AOCHUAN Smart S2. Tento profesionální gimbal pro mobilní telefony je určený pro tvůrce na YouTube, TikToku, Instagramu a dalších sociálních médiích.

Aochuan S2 kromě “běžných funkcí” nabízí ovládání manuálního zaostření a zoomu, vestavěné LED osvětlení, integrovanou prodlužovací selfie tyč, vestavěný mikrofon a dokonce i OLED displej.

Myslím si, že se jedná o nejmodernější smartphone gimbal, který jsem kdy testoval. Líbí se mi na něm nejen stabilizace, ale i sledovací funkce přes aplikaci. Nyní již nepotřebujete druhou osobu, která by vás natáčela, gimbal sám.

Abych byl upřímný, integrovaný mikrofon jsem zatím neotestoval, ale domnívám se, že je to užitečná funkce zejména pro vlogování. Pokud by vám kvalita vestavěného mikrofonu nestačila, je možné ke gimbalu připojit externí mikrofon. Tenhle gimbal bych doporučil nejen pro začátečníky, ale i pokročilé tvůrce videí, jelikož jeho aplikace dovoluje i manuální nastavení videa.

Více podrobností zjistíte kliknutím na video a případně jej zakoupit zde na webu Aochuan.  Nenapomeňte nám dát Like nebo odběr kanálu.