K nákupu vlajkové lodi HONOR Magic6 Pro nyní dostanete jako dárek zdarma tablet HONOR Pad 8 v hodnotě 5 490 Kč. Nabídka je platná od 15. do 28. dubna 2024. A přináší možnost získat k aktuálně nejlépe hodnocenému fotomobilu organizací DXOMARK také tablet HONOR Pad 8. Ten zaujme nejen svým elegantním kovovým designem, ale i 12palcovým HONOR FullView 2K displejem. A nezapomeňme na osm reproduktorů, které společně přinášejí uživatelům intenzivní audiovizuální zážitek.

HONOR Magic6 Pro byl vyhlášen nejlepším fotomobilem na světě a jeho fotoaparát vede žebříček DXOMARK. HONOR Magic6 Pro dosáhl skvělého skóre 158 bodů a nastavil tak pro smartphony nové měřítko fotografování. Ocenění podtrhuje odhodlání společnosti HONOR posouvat hranice možností chytrých telefonů. A ukazuje snahu o dokonalost v oblasti technologie fotoaparátu. Díky tomu mohou uživatelé objevit bezkonkurenční zážitek z focení chytrým telefonem.

Honor MAGIC6 PRO BODUJE U DXOMARK: NEJLEPŠÍ FOTOMOBIL SVĚTA

HONOR Magic6 Pro

Vůdčí postavení ve fotografii: První místo v žebříčku hodnocení fotoaparátů DXOMARK dokládá výjimečnou kvalitu a schopnosti HONOR Magic6 Pro. Ten tak nastavuje nový standard pro focení smartphony.

Snímání pohybu s umělou inteligencí: Model Magic6 Pro je vybaven sofistikovanou AI technologií zachycení pohybu. Ta zvyšuje úroveň fotografie tím, že zachycuje každý okamžik s nebývalými detaily a ostrostí, což podtrhuje úsilí značky HONOR přinášet inovace.

Komplexní dokonalost: Kromě fotografování vyniká HONOR Magic6 Pro také kvalitou zvuku, displeje a výdrží baterie, za což získal od DXOMARK pět zlatých medailí Gold Label 2024. A drží si tak pozici všestranného vlajkového zařízení.

Pro více informací o smartphonu Magic6 Pro můžete mrknout na přehled DXOMARK.

Honor Pad 8 – DISPLEJ PRO POHLCUJÍCÍ ZÁŽITEK

Honor 8 Pad

Ve výbavě s 12palcovým 2K FullView displejem a poměrem obrazovky k tělu 87 %, HONOR Pad 8 přináší špičkový zážitek při sledování filmů i jakéhokoli dalšího obsahu. Díky rozlišení 2000 x 1200 pixelů a 1 miliardou barev se postará o mimořádnou ostrost obrazu i věrné barvy.

HONOR Pad 8 nechybí ani certifikát TÜV Rheinland pro eliminaci modrého světla. A také TÜV Rheinland Flicker Free pro provoz bez blikání. To znamená, že úroveň škodlivého modrého světla je velmi nízká a eliminované je i blikání obrazovky, které může běžně způsobovat únavu očí.