Vzpomínáte si na odolný smartphone Oukitel WP21? Jeden z nejlepších levných smartphonů s luxusní konfigurací. Namátkou jmenujme 120Hz obnovovací frekvenci nebo rychlé 66W nabíjení. Nyní, v roce 2023, Oukitel uvádí na trh vylepšenou verzi: Oukitel WP21 Ultra.

Termokamera

Hlavním tahákem smartphonu Oukitel WP21 Ultra je termokamera. Jedná se o technologii, která má širokou škálu využití, včetně vyhledávání živoucích organizmů, nočního vidění, detekce teploty, lékařských aplikací atp. U modelu OUKITEL WP21 Ultra je rozlišení termálního zobrazování 256*192 a snímková frekvence 25 Hz, což dokonale vyhovuje takovým scénářům, jako je zjišťování teploty při vaření, servis průmyslových zařízení a podobně. Pro vymakanější použití, nebo pokud se vám prostě chce, přepněte na profesionální režim. Ten umožňuje nastavit pokročilejší parametry, jako je výběr režimu teplotní stupnice nebo povolení místní detekce teploty. Navíc má několik barevných palet.

Oukitel WP21 Ultra

Oukitel WP21 Ultra – Monstrózní baterie 9800 mAh

I s tak zajímavou výbavou pod kapotou se o baterii rozhodně nemusíte bát. Monstrózní baterie s kapacitou 9800 mAh se postará o to, abyste byli stále s dostatkem šťávy a mohli se soustředit na svou práci. Spolu s 66W superrychlým nabíjením se WP21 Ultra dobije z 0 % na 50 % během pouhých 25 minut. Odpadají tak veškeré obavy z vybití baterie. A co víc, může zpětně napájet vaše další zařízení pro nouzové použití. Tedy máte zároveň telefon i powerbanku!

Naprosto hladký chod

WP21 Ultra disponuje 6nm osmijádrovým procesorem MTK Helio G99. Dále 120Hz obnovovací frekvencí obrazovky a 12 GB RAM + 256 GB ROM. To vše zajišťuje bezproblémový a plynulý chod.

Oukitel WP21 Ultra – Fotoaparáty

U tohoto modelu najdem dva zadní fotoaparáty včetně 64MP hlavního fotoaparátu. Dále je zde 20MP kamera s infračerveným nočním viděním. No a pro vaše selfíčka je vám k dispozici 20MP přední fotoaparát Sony.

IP68, IP69K a MIL-STD-810H

Jak je u odolných telefonů Oukitel zvykem, WP21 Ultra je samozřejmě certifikován jako vodotěsný (až 30 minut při ponoření do hloubky 1,5 m), 360° prachotěsný a odolný proti pádu (až do hloubky 1,5 m).

O společnosti OUKITEL

OUKITEL je celosvětově známá značka odolných smartphonů. V roce 2022 úspěšně uvedla na trh velmi oblíbená zařízení WP19 a WP21. V duchu poskytování špičkových a zároveň ekonomických odolných telefonů, společnost se snažím vyjít vstříct potřebám spotřebitelů. Aby uspokojila větší poptávku uživatelů po odolných telefonech se systémem Android, uvede v březnu na trh nový vylepšený model WP22 Ultra.