Černý pátek je tu a musíme se připravit na lavinu slev a výhodných nabídek. S jednou takovou přispěchal i e-shop Lightinthebox, který nabízí telefon Doogee X9 Pro s cenovkou 69,99 dolarů.

Abychom nekupovali zajíce v pytli, pojďme se mrknout na to, co za 70 dolarů pořídíme. Telefon má 5,5 palcový Sharp displej a HD rozlišením. Jako procesor byl použit čtyř jádrový MT6737 s taktem 1,3 GHz a doplňují jej 2 GB RAM a 16 GB ROM paměti. Interní paměť lze dále rozšířit o 64 GB.

uqhght1477375947181

V rámci foto výbavy zde nalezneme hlavní interpolovaný 13 MPix fotoaparát a přední 8 MPix kameru, která je také interpolována. Baterie má kapacitu 3000 mAh, telefon je dualSIM. Nechybí dnes už nezbytný snímač otisků prstů, 2,5D zakřivení displeje a operační systém Android 6.0.

Veškeré další informace o specifikacích naleznete zde a tamtéž můžete Doogee X9 Pro zakoupit za cenu 69,99 dolarů, nutno však podotknout, že tato sleva je nabízena v rámci Black Friday, takže je potřeba nakupovat rychle, protože za dva dny bude přístroj nabízen za cenu beze slevy. Nu a pokud zrovna netoužíte po novém telefonu, můžete ještě na Lightinthebox omrknout další Black Friday slevy, které jsou snad opravdu na všechno. Najdete je tady a zde.