Od svého vydání jsou ohlasy na řadu Samsung Galaxy S23 stále lepší a lepší. Zejména v případě modelu Samsung Galaxy S23 Ultra. Nejprve jsme se dozvěděli, že telefon v benchmarcích poráží iPhone 14. Poté jsme se dozvěděli, jak dobrý je vlastně chladicí výkon telefonu. A nyní se objevily zprávy o jeho výdrži baterie.

V minulosti se objevovalo mnoho zpráv o výdrži baterie modelu Galaxy S22 Ultra. Uvádělo se v nich, jak špatná je jeho výdrž baterie. Ve skutečnosti měl proti němu iPhone 14 Pro max obrovský náskok. V případě Galaxy S23 Ultra však platí naprostý opak. A zajímavé je, že Samsung ani nezvýšil kapacitu baterie telefonu. Ta je stále 5000 mAh!

Samsung Galaxy S23 Ultra

VÝDRŽ BATERIE TESTOVANÉHO MODELU SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA

@theramalmedia tvrdí, že sledovali výdrž baterie Galaxy S23 Ultra po dobu šesti dnů. A podle jeho zprávy se výdrž baterie zařízení při reálném používání vyrovná iPhonu 14 Pro Max. A co je nejdůležitější, zařízení podle všeho dosahuje podobné doby provozu na displeji jako současná nejlepší vlajková loď společnosti Apple.

VÝDRŽ BATERIE JE ZŘEJMĚ STEJNÁ PRO CELOU ŘADU S23

Samsung Galaxy S23 Ultra

Jak již bylo zmíněno, společnost Samsung nezvýšila kapacitu baterie modelu Galaxy S23 Ultra. Stále se jedná o stejnou 5000mAh baterii, která byla přítomna v modelu S22 Ultra. Jak tedy Samsung zvýšil výdrž baterie telefonu?

No, jak asi tušíte, mohlo by to být kvůli Snapdragonu 8 Gen 2. A ještě větší novinkou je, že stejný čip má celá řada. To znamená, že bez ohledu na to, které zařízení z řady Galaxy S23 si pořídíte, budete mít o zvýšenou výdrž baterie postaráno.

Je už mezi čtenáři nějaký majitel Samsungu S23 Ultra, který by výdrž baterie mohl potvrdit?