Značka Realme by na konci měsíce měla představit další zajímané telefony. Jsou dva a dohromady je to řada Realme 8. V poslední době se daleko víc mluví o modelu 8 Pro, ale něco málo už víme i o standardní verzi. Hlavně nám také až do dnešního dne chyběl přesný termín uvedení obou telefonů.

Termín oficiálního představení byl ale nyní potvrzen prostřednictvím oficiálního YouTube kanálu Realme. Promo video ukazuje, že řada Realme 8 bude globálně uvedena 24. března/marca. Akce by měla proběhnout v Indii a bude streamována od 19:30 IST. Ve Velké Británii prezentace poběží od 14:00 GMT a od 15:00 SEČ se na ni budeme moci podívat i u nás.

Kromě termínu představení potvrdil výrobce i to, že model Realme 8 Pro bude skutečně vybaven 108 MPix Infinity kamerou s biningem 9 v 1 a trojnásobným bezztrátovým zoomem. Konkrétně jde o senzor Samsung Isocell HM2. Standardní model bude mít u hlavního fotoaparátu 64 MPix primární senzor. Očekává se i snímač otisků prstů v displeji alespoň u jednoho z telefonů. To by tedy mělo znamenat i použití panelu typu AMOLED. Pro verze by měla mít baterii s kapacitou 4500 mAh a podporu rychlého nabíjení s výkonem 65 W. I z toho mála co zatím o parametrech víme to vypadá, že Realme opět připravila konkurence schopné telefony.

Některé naše odkazy mohou vést na prodejce elektroniky. Pokud si skrze takový odkaz něco koupíte, můžeme z prodeje obdržet malá procenta.